Buitenschoolse opvang

Ouders kunnen er voor kiezen om hun kinderen voor en na school naar de opvang te brengen. Wij werken samen met gro-up en Junis. 

gro-up KIDSclub Meerzicht Tec en Fun

-eigen stoere kidsclub ruimte, met heel veel buitenspeelmogelijkheden
-werken aan projecten en deze spetterend afsluiten
-werken aan zelfstandigheid van de 9+ kinderen en ze voorbereiden op het voortgezet onderwijs

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma. En zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! Ook werken wij aan projecten, welke worden afgesloten met een spetterende bijeenkomst waar de ouders altijd van harte welkom zijn.

Wij werken samen met alle KIDSclubs in Zoetermeer, met name in de vakantie. Ook hebben we een nauwe samenwerking met Buurtwerk. Doordat we samen in het gebouw aanwezig zijn kunnen we de expertise delen.

Klik hier voor meer informatie 
 

Junis

Waar staat Junis voor?  
Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo’n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden.   
  
Wat bieden wij?  
In samenwerking met de school kun je gebruikmaken van voorschoolse en naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten.  
  
Er is van alles te doen!   
Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatabase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het ‘altijd buiten kind’ zich kan vinden als het ‘ik ben gek op knutselen kind’.  
  
De extra’s van onze locatie BSO De Speelboerderij

  • Op loopafstand van school 
  • In stadsboerderij Het Buitenbeest
  • Air hockey tafel
  • Eigen kookruimte
  • Opvang 4 - 13 jaar 
 
Meer weten van onze locatie en jouw mogelijkheden, lees dan hier verder of bel voor informatie met onze collega’s van de Klantenservice 079 - 76 00202.